Sociaal advies

Carios heeft een hart voor de patiƫnt en zijn omgeving, daarom bieden wij meer dan enkel thuisverpleging. Benieuwd naar deze extra? Lees dan zeker verder!

We kunnen ziek worden of het slachtoffer worden van een ongeval, maar we kunnen ook ziek of gehandicapt geboren worden. Dit maakt dat we geneeskundige verzorging nodig hebben om onze gezondheid (zoveel mogelijk) te herstellen en onze pijn zo draaglijk mogelijk te maken. Het is dan ook belangrijk dat er

Het is echter even belangrijk dat deze diensten en producten ook daadwerkelijk toegankelijk zijn voor wie er behoefte aan heeft. Wij gaan dan ook samen met u op zoek naar uw rechten, zodat het kostenplaatje zoveel mogelijk beperkt blijft.

De kostenprijs is misschien nog het minste van uw zorgen. Wij beluisteren graag uw vragen en gaan samen met u op zoek naar de mogelijkheden, want ook emotionele pijn is pijn. 

Over welke vragen kan het zoal gaan?

Wij maken u en uw omgeving wegwijs en bieden ondersteuning voor het in orde brengen van het papierwerk.

Wat is de kostprijs van dit advies?

Het rechtenonderzoek en het wegwijs maken, is voor onze patiënten gratis. De kosten van eventuele extra ondersteuning worden in onderling overleg bepaald.

WERKWIJZE

Is het allemaal nog niet duidelijk of wenst u sociaal advies? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Carios. Onze maatschappelijk werkster staat u graag te woord.

Je kan Carios 24u op 24 en 7 dagen op 7 bereiken. Dankzij de de uitgebreide service van Carios kan je voor elk probleem op elk tijdstip van de dag bij ons terecht. Om in contact te komen met onze maatschappelijk werker kan u best:

Heb je nog andere vragen of opmerkingen?

Bekijk zeker de ‘Vraag & Antwoord’ pagina op de Carios website. Je vindt er antwoorden op vaak gestelde vragen.

Vind je niet wat je zoekt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, stuur een e-mail naar evi@carios.be of bel ons op het nummer: 089 85 65 40.

Hoofdkantoor:
Hoeverkerkweg 54
3660 Opglabbeek
Regionaal kantoor:
Rijksweg 237
3650 Dilsen

Stel uw vraag

De gezochte informatie niet gevonden? Geen zorg! Wij helpen je hier graag verder.

Vraag en antwoord

Vind hier de antwoorden op vaak gestelde vragen.