Getuigenissen

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor:
- al de goede zorgen voor ma en pa
- de blije 'Goeiemorgen!'
- de korte, maar felbegeerde babbel

Kortom... voor alles!
Peter B.
Opglabbeek
Carios team
Bedankt voor de goede zorgen.
Bedankt voor het luisterend oor.
Jullie zijn een topteam.
Ik zal altijd aan jullie denken als ik nog eens verzorging nodig heb.
Anita G
Opglabbeek
Bedankt voor de goede zorgen het voorbije jaar. Jullie krijgen van mij een kleine attentie waarmee jullie iets lekkers of leuks kunnen kopen! Geniet ervan.
Thieu V.
Opglabbeek
Bedankt.
Voor de goede zorgen dat jullie aan Mattia gegeven hebben. Jullie zijn allemaal toffe verpleegsters en doen jullie werk met héél veel passie en toewijding. Doe zo verder en ik wens jullie nog héél veel succes!
Mia A.
Dilsen
... bedankt!
Voor jouw ondersteunende begeleiding,
voor de nauwe samenwerking,
voor je sturing bij mijn competentieontwikkeling
voor de opbouwende feedback die je mij telkens geeft,
maar vooral omdat je zo'n inspirerende coach bent.

Studenten
Directie en personeel
HBO Verpleegkunde Genk
HBO Verpleegopleiding Genk
Van harte gefeliciteerd ter gelegenheid van de dag van de verpleegkundigen. Een woordje van dank voor uw inzet en hulp aan zieken en zorgbehoevenden.

Dank u wel!
Alda R.
Dilsen
"Bedankt verplegend personeel voor de goede zorgen van mijn papa!"
Marleen O.
Dilsen
Toen mijn moeder enkele jaren geleden vanuit Antwerpen bij mij kwam inwonen, was ze nog goed voor haar 86-jarige leeftijd. Maar stilaan begonnen de kleine kwaaltjes op te komen. Na een infectie in de schouder en een kleine chirurgische ingreep, had ze wondverzorging nodig. Zo zijn we in contact gekomen met het team van Carios.

We waren erg tevreden over de professionele verzorging en het sociale contact. Mijn moeder voelde zich er goed bij en dus besloten we om ook de persoonlijke hygiëne door dit team te laten doen. 2x per week een douche. De alertheid van verpleegsters was een luxe voor haar en voor ons.

Jammer genoeg werd onze moeder steeds minder mobiel. Maar ook toen stond het team klaar om haar elke morgen uit bed te halen, te verzorgen en 's avonds ook weer slapen te leggen. Ze keek uit naar die korte momenten van verzorging met de babbel erbij.

Het team stelt zich ook soepel op: was er een feestje, dan kwamen ze vroeger of later de verzorging doen. We hebben hulp gehad tot ze een zwaar infarct kreeg. Zelfs toen kregen we advies en steun tot de ambulance haar naar het ziekenhuis bracht.

Na haar dood zijn de verpleegsters nog thuis geweest om een beetje bij te praten en om te informeren hoe het met ons ging. Nu nog zijn we deze dienst zeer erkentelijk voor hun geduld, de professionele verzorging en het fijne menselijke contact!
Sus D.
Opglabbeek
Halima, Kim, Marie-Lou, Sonja, Linda en Ann
Bedankt voor de goede zorgen, jullie zijn SUPER! Tot de volgende keer.

Carol, Pierre en Kristof
Pierre O.
Dilsen
Pa onderging op 90 jarige leeftijd een zware operatie, post-operatieve hulp was dus een noodzaak. Zo zijn we in contact gekomen met Carios. Niet alleen de wonden werden verzorgd, zijn globale toestand werd nagehouden en via een dossier kenbaar gemaakt aan de huisarts.

Zo hadden we de zekerheid van een goede opvolging. Gedurende 5 jaar, dat het team thuis kwam, is er veel gebeurd. Ma en pa genieten nu 2x per week van een douche en pa krijgt 2x per dag zijn verzorging. Ook wanneer er zich tussentijds iets voordoet, kan ma dag en nacht beroep doen op Johny en zijn verpleegkundigen.

Is er een feestje in de familie, dan worden de uren aangepast. Vroeg of laat, ze staan er om te helpen. Ze kennen de familie nu goed en leven mee met de gebeurtenissen. Er is meer dan verzorging alleen!

We hopen dat dit team nog lang ma en pa mag komen verzorgen, zodat ze thuis een fijne oude dag kunnen beleven.
Amandine T.
Opglabbeek