Geschiedenis

Na een aantal jaren ziekenhuiservaring, richtte Johny Vanvlijmen in 1987 ‘Thuisverpleging Vanvlijmen’ op. In eerste instantie werkte hij als zelfstandig verpleegkundige in bijberoep. Door het steeds groeiende klantenbestand en de vraag naar meer permanentie, is hij in 1993 gestart met personeel in dienstverband.

Acht jaar later werkte ‘Thuisverpleging Vanvlijmen’ met 4 verpleegkundigen in dienst. Om de toekomstmogelijkheden van de zaak te vergroten werd op 1 oktober 2001 de bvba ‘Dienst Thuisverpleging Vanvlijmen’ opgericht, beter bekend onder  ‘DTV+ bvba’. 

Met het oog op het bieden van meer gespecialiseerde hulpverlening heeft Johny op 15 juni 2009 Verbeek-Vanoppen bvba, met commerciële naam ‘Maaslandse thuisverpleging’, overgenomen. Ook zij hebben een naamsverandering ondergaan naar ‘Maaslandse thuisverplegingsdienst bvba’, ook bekend onder ‘MTVD bvba’.

Door het oprichten van de koepel 'Vanvlijmen dienstencentrum bvba', kregen we in 2011 onze erkenning als verpleegkundige instelling. Wij zijn een organisatie die graag leert en kennis deelt, daarom zijn we sinds 2012 een stageplaats voor de opleiding verpleegkunde.

Met onze missie in het achterhoofd, hebben we in juli 2015 'DTV+ bvba' en 'MTVD bvba' laten fusioneren. Sindsdien zijn we gekend onder de naam 'Carios, gespecialiseerde thuisverplegingsdienst'.

Hoofdkantoor:
Hoeverkerkweg 54
3660 Opglabbeek
Regionaal kantoor:
Rijksweg 237
3650 Dilsen

Stel uw vraag

De gezochte informatie niet gevonden? Geen zorg! Wij helpen je hier graag verder.

Vraag en antwoord

Vind hier de antwoorden op vaak gestelde vragen.