Missie & Visie

Missie

Wij zijn een flexibel en solidair team dat instaat voor het bewaken van jouw gezondheid. Samen met jouw behandelende arts en andere partners waarborgen wij een kwalitatieve zorgverlening. Hierbij dragen wij een goede communicatie, vriendelijkheid en stiptheid hoog in het vaandel.

Als thuisverpleegkundigen detecteren wij de behoeften van de patiënten. Wij zijn voor hen een vertrouwenspersoon die hun wegwijs maakt in het hulpverleningsaanbod. Wij gaan samen op weg en staan open voor hun vragen, ideeën en beslommeringen. We doen dit met respect voor de waarden en normen van de patiënt en zijn of haar omgeving.   

Visie

In de volgende jaren zien we de wereld van de thuisverpleging sterk veranderen. Door deze evolutie willen we pro-actief handelen en innovatieve diensten leveren die tegemoet komen aan de nieuwe eisen en behoeften van de sector en de patiënt.

Onze visie is dat het louter leveren van algemene thuisverpleging in de toekomst niet meer voldoende gaat zijn en dat we evolueren naar 'zorg onder één dak', gespecialiseerde thuisverpleging voor de patiënt. 

Hoofdkantoor:
Hoeverkerkweg 54
3660 Opglabbeek
Regionaal kantoor:
Rijksweg 237
3650 Dilsen

Stel uw vraag

De gezochte informatie niet gevonden? Geen zorg! Wij helpen je hier graag verder.

Vraag en antwoord

Vind hier de antwoorden op vaak gestelde vragen.